100% BESCHERMING tegen huisstofmijt

Gemakkelijk en comfortabel

Groot assortiment beschikbaar

Onze hoezen

Vandaag de dag bestaan er talloze producten die zogezegd allergeendicht zijn, maar al te vaak komen ze niet na wat er wordt beloofd.

Er zijn goedkope hoezen te vinden zonder bewezen doeltreffendheid, of die afbreuk doen aan het comfort van het beddengoed (gecoat met plastic), of nog, hoezen die chemische producten bevatten die nefast zijn voor de gezondheid (zoals insecticiden), of waarvan het gebruik op lange termijn ongebruiksvriendelijk is omdat ze herhaalde behandelingen vragen, wat ze dan uiteindelijk toch heel duur maakt.

Het assortiment van Ephacare® bevat geen chemische toevoegingsmiddelen, en staat garant voor een bewezen en duurzame doeltreffendheid, voor groot gebruiksgemak en optimaal comfort.

Velen vertrouwen al nacht na nacht op ons, en ook u zult ongetwijfeld tevreden zijn met de hoezen van Ephacare®.

Werking

Werking van de hoezen

Onze hoezen zijn vervaardigd uit uitermate dunne microfilamenten die een ondoordringbare fysieke barrière vormen tegen allergenen.

Ze laten lucht en vocht (transpiratie) door, en bevatten geen oplosmiddelen of chemische stoffen. Met Ephacare®-hoezen geniet u comfort en bescherming, nacht na nacht.

Meer info

Garantie

Garantie allergeendichte hoes tegen huisstofmijt Europa *

De kwaliteit van onze hoezen met microfilamenten is bekrachtigd door de ECARF (Europese stichting voor allergieonderzoek).

Textiel van microfilamenten (*Evolon® par Carl Freudenberg KG) heeft het certificaat Oeko-Tex standard 100 voor klasse I ontvangen, dat bekrachtigt dat het geschikt is voor babyhuid en vrij van ongewenste stoffen.

Meer info

EEN SPITSTECHNOLOGIE

Onze microfilamenten zijn tot wel 100x dunner dan haar, en worden met zuiverwaterstralen onder hoge druk nauw verweven. De stof is daardoor zeer dicht en vast, en vormt een ondoordringbare fysieke barrière tegen allergene deeltjes. Microfilamenten zijn een belangrijke nieuwe ontwikkeling, ze zijn namelijk 5 tot 10 keer dunner dan microvezels.

Deze technologie is de sleutel tot de buitengewone doeltreffendheid van onze Ephacare®-hoezen

Een revolutionaire stof voor mensen met huisstofmijtallergie