Zijn de hoezen geplastificeerd ?

De hoezen van Ephacare® zijn nooit geplastificeerd en bevatten geen oplosmiddelen of chemische stoffen, voor een optimaal comfort van het beddengoed, voor het beste voor uw slaap.

De hoezen van Ephacare® zijn gemaakt van uiterst dunne microfilamenten (tot wel 100 x dunner dan haar) die nauw zijn verweven door zuiverwaterstralen onder hoge druk.

De huisstofmijten geraken niet door die natuurlijke barrière van de Ephacare®-hoezen en zitten vast in de matras.

Doordat de hoezen van Ephacare® lucht en vocht (transpiratie) doorlaten, geniet u comfort en bescherming, nacht na nacht.

Onze hoezen zijn doeltreffend, veilig en comfortabel voor uw nachtrust.

Zijn de hoezen behandeld met insecticiden ?

De hoezen van Ephacare® worden nooit behandeld met insecticiden. Ze bevatten geen oplosmiddelen noch chemische stoffen. Ze laten lucht en vocht (transpiratie) door, en bieden u comfort en bescherming, nacht na nacht.

De doeltreffendheid van Ephacare® tegen huisstofmijt komt door de unieke productiemethode, daarbij wordt met zuiverwaterstralen onder hoge druk een netwerk geweven van uiterst dunne microfilamenten (tot wel 100 x dunner dan haar).

De huisstofmijten geraken niet door die natuurlijke barrière van de Ephacare®-hoezen en zitten vast in de matras.

Onze hoezen zijn doeltreffend, veilig en comfortabel voor uw nachtrust.

Beschermen de hoezen ook tegen luizen en wantsen ?

Luizen en wantsen zijn veel groter dan de huisstofmijt en geraken dus zeker niet door de barrière van de Ephacare®-hoezen.

Maar omdat bedwantsen niet alleen in matrassen huizen (maar ook in bedbodems, op plinten, ...) volstaat een beschermhoes niet, en moeten ze worden verdelgd door een professional.

Moet ik een groter formaat bestellen dan mijn matras om de hoes er gemakkelijk rond te krijgen ?

Voor het beste comfort mag uw hoes tegen huisstofmijt geen plooien vormen. De afmetingen van de hoezen van Ephacare® zijn afgestemd op de standaardmaten van matrassenfabrikanten. Neem dus de exacte maten van uw matras, kussen of deken.

Voorbeeld : Uw matras is 90 cm breed, 200 cm lang en 20 cm dik. U kiest dan het best de Ephacare®-hoes met afmetingen 90 x 200 x 20.

Als u echter nog een oplegmatras in de hoes wilt steken, moet u daar wel rekening mee houden bij het opnemen van de maten. In dat geval raden wij u aan om een hoes voor een grotere dikte te nemen.

Voorbeeld : Uw matras is 90 cm breed, 200 cm lang en 20 cm dik. Als uw oplegmatras 4 cm dik is, kiest u dan het best de Ephacare®-hoes met afmetingen 90 x 200 x 24.

Als uw matras 90 cm breed, 195 cm lang en 23 cm breed is, bestelt u het best de Ephacare®-hoes met afmetingen 90 x 200 x 24.

Moet ik mijn matras stofzuigen voordat ik de hoes errond doe ?

Ja, het is belangrijk om de matras even te stofzuigen voordat u de hoes aanbrengt. Door te stofzuigen ontdoet u de matras van de allergenen die gemakkelijk te verwijderen zijn.

Gebruik bij voorkeur een stofzuiger met een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air) die de fijne deeltjes niet terug in de lucht blaast.

Het is beter om de allergische persoon niet zelf te laten stofzuigen.

Waarom moeten de hoezen voor het eerste gebruik worden gewassen op 60° ?

Door de hoes te wassen voor het eerste gebruik wordt de stof nog wat soepeler en nog aangenamer om op te slapen.

Is de onlinebetaling veilig ?

Absoluut! Onze onlinebetaling is beveiligd door HIPAY, een wereldleider in online betalingen. U kunt dus met een gerust hart online betalen.