Ephamed

Het bedrijf Ephamed is in het leven geroepen door oud-directeurs uit de biofarmaceutische sector, met als enige doel om u te helpen uw gezondheidsproblemen te bestrijden op een natuurlijke manier.

Dooltreffend zorg dragen voor zichzelf op een gezonde en duurzame manier is vandaag de dag absoluut mogelijk.

Na jarenlange ervaring in de traditionele medische wereld werd het duidelijk dat er vaak efficiënte preventieve maatregelen bestaan die kunnen worden toegepast om te vermijden dat bepaalde pathologieën zich ontwikkelen of om hun schadelijke effecten te verminderen.

Ze vormen geen alternatief voor geneesmiddelen die vaak weldegelijk nodig zijn, maar de combinatie van deze zogenoemde “preventieve” maatregelen maken tegenwoordig vaak deel uit van verschillende wetenschappelijke aanbevelingen of worden aangeraden door professionele zorgverleners (ziekenhuizen, dokters ...).

De doeltreffendheid van zulke “verbanningsmaatregelen” bij hinderende allergieën is al veelvuldig bewezen. Met verbanningsmaatregelen wordt geprobeerd om het contact met de allergenen waar u gevoelig voor bent en op reageert, maximaal te vermijden. In sommige gevallen is dat helemaal niet mogelijk (zoals bij pollen in de lucht), maar in andere gevallen zijn ze heel wenselijk, zoals bij allergie voor de huisstofmijt (vermijden van contact met huisstofmijt aanwezig in het stof in huis) die een belangrijke oorzaak is van allergische rinitis (loopneus ...) en astma.

Het is in dat stadium dat wij ingrijpen en u een hoogkwalitatief materiaal voorstellen dat u helpt om uw kinderen en uzelf te beschermen tegen de huisstofmijt waar zo velen allergisch voor zijn.

De producten die wij u aanbieden zijn vervaardigd in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden zonder chemische middelen, ze zijn veilig voor de gezondheid en bijzonder doeltreffend.

Met Ephamed draagt u zorg voor uzelf en uw kinderen ... in alle veiligheid !

Famille